luni, 6 iunie 2011

Bucurie- seria Rascumparare vol 4


K. Kingsbury, G. Smalley
Cand o petrecere se sfarseste dezastruos, viata ii scapa de sub control.
Cum va face Brooke fata celei mai mari provocari din viata ei?
UN ACCIDENT TERIBIL... Brooke si Peter au deja probleme in casnicia lor, cand traiesc cea mai cumplita clipa a vietii lor. Ceea ce trebuia sa fie o simpla petrecere la piscina pentru cele doua fetite ale lor sfarseste tragic. In timp ce micuta Hayley, in varsta de trei ani, se lupta pentru viata ei, familia Baxter strange din nou randurile, fara ca macar sa stie cum sa se roage.
O VIATA DISTRUSA... Peter e devastat de accidentul lui Hayley. Nereusind sa-si depaseasca propria vinovatie, se indeparteaza de familie si gaseste alte modalitati de a-si alina durerea. Modalitati ilicite. Alegerile facute de Peter il arunca pe acesta intr-un abis tot mai adanc, ce ameninta sa-i distruga relatia cu Brooke si, in final, ii pericliteaza chiar viata.
UN MOTIV DE BUCURIE... Pe fondul durerii cumplite si al pierderii, in New York City are loc o nunta in sanul familiei Baxter, o nunta care le ofera tuturor un motiv pentru a zambi din nou. Dar ce este nevoie sa faca Brooke si Peter, ca si intreaga familie Baxter, pentru a-si putea depasi durerea si a ajunge intr-un loc al vindecarii si rascumpararii?
Povestea unei pierderi teribile si a extraordinarului miracol al unei noi vieti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu