joi, 24 februarie 2011

Pe celalalt tarm - Gina Holmes


Nu sunt multi cei care-si pot azvarli pe umeri o capa, pentru a porni apoi sa salveze lumea. Cu toate acestea, pe Isabella o puteam salva. Era ultima mea sansa de a deveni o eroina, chiar daca eram singura care avea s-o stie vreodata.
In ziua in care a plecat de-acasa, insarcinata si parasita, Jenny Lucas si-a promis siesi ca nu va mai privi niciodata inapoi. Insa viata are caile ei de a rasturna chiar si cele mai bine ticluite planuri. Acum, dupa aproape sase ani, se intoarce in oraselul ei linistit din Carolina de Nord, ca sa infrunte fantomele trecutului. E hotarata, cata vreme mai poate, sa-si spuna cuvantul cu privire la cei care-i vor creste fiica, dupa ce ea nu va mai fi: parintele ei, cu care nu mai schimbase o vorba de cand plecase, ori tatal Isabellei.. care nici nu stie ca are o fiica.
In fata ochilor cititorilor se deruleaza o poveste emotionanta, care va strange laolalta o familie, ajutand-o sa descopere acea dragoste care ne poate salva atunci cand nimic altceva n-o mai poate face.
Romanciera Gina Holmes si-a inceput cariera in anul 1998, scriind articole si povestiri. In 2005 a lansat blogul literar Novel Journey, ajuns deosebit de accesat. Munceste ca asistenta medicala si locuieste, impreuna cu sotul si copiii, in sudul statului Virginia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu